Jouw recensie

Recensies van anderen

Zwangerschapsshoot

Rated 4 out of 5
oktober 30, 2023

Ik had een heel fijne namiddag met Fobe voor mijn zwangerschapsshoot. Je bent direct op je gemak bij haar. De resultaten zijn ook heel mooi! Dankjewel Fobe!

Amandine

Brandingshoot

Rated 4 out of 5
oktober 24, 2023

Een tijdje geleden had ik samen met een groepje ondernemende vrouwen een brandingsshoot vastgelegd bij Fobe. Het was een toffe sfeer op een toplocatie. Mijn doel was om leuke foto’s te hebben die ik kon gebruiken om content te maken. En dit doel is meer dan geslaagd. Ik heb foto’s die uitstralen hoe ik ben en die geschikt zijn om bijvoorbeeld leuke quotes op te zetten. Mijn feed zit er echt leuk uit sinds ik deze foto’s gebruik! Fijne shoot met een fijn resultaat.

Lisa De Grave

Bedrijfsfotografie

Rated 4 out of 5
oktober 24, 2023

Fobe zocht voor de fotoshoot een leuke en veelzijdige locatie uit. Ze trok foto’s met wisselende achtergronden, verschillende attributen en zelfs mijn hond mocht mee waardoor ik een mooie reeks foto’s heb die tonen wie ik werkelijk ben. Alle beelden werden doorgestuurd en gebruik ik nu op mijn website en voor mijn social media.

Dank je wel Fobe voor de fijne ervaring en mooie foto’s!

Ayla Verschueren

Bedrijfsfotografie

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2023

Ik ben zeer tevreden van de foto’s die je hebt gemaakt. Heel veelzijdig en te gebruiken op verschillende platformen. Je hebt de juiste momenten weten pakken, had veel geduld en stelde iedereen op zen gemak.

Florette Vervloet

Jessica Postelmans

Rated 0 out of 5
augustus 28, 2023

De fotoschoot met Fobe was een heel fijne ervaring. Als ik voor de lens sta, voel ik me altijd wat onwennig maar doordat Fobe zo geduldig was, voelde ik geen enkele druk en ebde de onzekerheid weg. Naast het feit dat ik me echt op mijn gemak voelde bij haar door haar warme persoonlijkheid ben ik ontzettend blij met de resultaten van de shoot! Ze slaagde erin de onbevangen ik heel mooi op beeld te vast te leggen. Een aanrader dus. 🙂

Anonymous